Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i gęsty sos,który możemy podawać z pieczywem, ryżem lub kaszą ale również jako dodatek do mięs lub placków ziemniaczanych.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 139
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 32
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 101
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 5893
Szybkie do przygotowania (choć nieco trzeba odczekać), puszyste i kremowe, a...
Odsłon: 1418
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 139
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 32
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 101
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 5893
Szybkie do przygotowania (choć nieco trzeba odczekać), puszyste i kremowe, a...
Odsłon: 1418
Składniki
Na patelni rozgrzewamy masło, wrzucamy drobno pokrojoną cebulę i podsmażamy do czasu aż stanie się szklista. Pieczarki obieramy, kroimy na ćwiartki i dodajemy na patelnię. Dusimy do miękkości na średnim ogniu. Lekko solimy i pieprzymy. Gdy pieczarki będą już miękkie wlewamy do nich śmietanę, dodajemy starty ser, posiekany koperek i podgrzewamy często mieszając do czasu aż ser się stopi i połączy ze śmietaną. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.