Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i gęsty sos,który możemy podawać z pieczywem, ryżem lub kaszą ale również jako dodatek do mięs lub placków ziemniaczanych.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17753
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1848
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15540
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6984
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17753
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1848
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15540
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6984
Składniki
Na patelni rozgrzewamy masło, wrzucamy drobno pokrojoną cebulę i podsmażamy do czasu aż stanie się szklista. Pieczarki obieramy, kroimy na ćwiartki i dodajemy na patelnię. Dusimy do miękkości na średnim ogniu. Lekko solimy i pieprzymy. Gdy pieczarki będą już miękkie wlewamy do nich śmietanę, dodajemy starty ser, posiekany koperek i podgrzewamy często mieszając do czasu aż ser się stopi i połączy ze śmietaną. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.