Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos jest lekko pikantny. Idealny do kurczaka, makaronu i kopytek.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Składniki
Wlewamy bulion do garnka (najpierw zagotować bulion) i dodajemy koncentrat pomidorowy. Stawiamy garnek na gaz. Sos gotujemy na wolnym ogniu, cały czas mieszając przez ok. 30 minut. Pod koniec dodajemy sól, pieprz, paprykę, bazylię i oregano do smaku. Sos gotowy :).