Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos ranczerki to bardzo popularny dodatek do frytek, nachosów, czy sałatek. Świetnie pasuje również do kanapek podanych z ulubioną wędliną. Sos zrobicie dosłownie w 5 minut. Możecie do jego przygotowania użyć samych suszonych lub świeżych przypraw.
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 19
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 48
Proste ciasto w formie tortu do niedzielnej kawy.
Odsłon: 136
Jeśli znudziły wam się tradycyjne kotlety, polecam kotlety drobiowe z dodatki...
Odsłon: 311
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 19
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 48
Proste ciasto w formie tortu do niedzielnej kawy.
Odsłon: 136
Jeśli znudziły wam się tradycyjne kotlety, polecam kotlety drobiowe z dodatki...
Odsłon: 311
Składniki
Do niewielkiej miseczki wsyp wszystkie suszone przyprawy. Dodaj śmietanę, majonez oraz sok z cytryny. Całość dokładnie wymieszaj.
Na samym końcu dorzuć świeży szczypiorek, pietruszkę i koperek. Ponownie wszystko ze sobą wymieszaj.