Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny sos na bazie jogurtu naturalnego i serka homogenizowanego. Świetnie komponuje się z wszelkiego rodzaju plackami ziemniaczanymi, dobrze sprawdzi się również jako dodatek do mięs i warzyw z grilla. Polecam!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Marchew i jabłko obieramy ze skórki. W rondelku łączymy jogurt z serkiem homogenizowanym. Jabłko i marchewkę ucieramy na tarce o grubych oczkach, wprost do sosu, natychmiast mieszamy, co zapobiegnie ciemnieniu jabłka. Dodajemy posiekany szczypiorek, przyprawy. Sos gotowy!
Smacznego.