Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny sos na bazie jogurtu naturalnego i serka homogenizowanego. Świetnie komponuje się z wszelkiego rodzaju plackami ziemniaczanymi, dobrze sprawdzi się również jako dodatek do mięs i warzyw z grilla. Polecam!
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3850
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 991
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34231
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 574
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3850
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 991
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34231
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 574
Składniki
Marchew i jabłko obieramy ze skórki. W rondelku łączymy jogurt z serkiem homogenizowanym. Jabłko i marchewkę ucieramy na tarce o grubych oczkach, wprost do sosu, natychmiast mieszamy, co zapobiegnie ciemnieniu jabłka. Dodajemy posiekany szczypiorek, przyprawy. Sos gotowy!
Smacznego.