Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezastąpiony do jajek na twardo, pasztetów, wędlin czy pieczonego mięsa. Pyszny, delikatny, lekko kwaskowaty. Bardzo prosty i szybki, a dodaje szyku każdej potrawie.
Ogórki, pieczarki i obraną cebulę wrzucamy do robota z nożami i rozdrabniamy w drobna kostkę (można to wszystko też pokroić ręcznie).
Do drobno posiekanych pieczarek z ogórkami dodajemy majonez, śmietanę, musztardę oraz doprawiamy do smaku pieprzem, solą i cukrem.
Wszystko dokładnie miksujemy za pomocą tych samych noży robota. Gotowy sos schładzamy. Smacznego !!!
;-D
;-)))
Sos Tatarski domowej roboty podaję często na spotkaniach rodzinnych .
Odsłon: 26049
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 241
Witajcie jak się prezentuje wasze sobotnie menu obiadowe ? U nas dziś przygot...
Odsłon: 2513
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 25
Dieta ketogeniczna wyklucza pieczywo. Polecam pyszny zamiennik.
Odsłon: 155
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 241
Witajcie jak się prezentuje wasze sobotnie menu obiadowe ? U nas dziś przygot...
Odsłon: 2513
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 25
Dieta ketogeniczna wyklucza pieczywo. Polecam pyszny zamiennik.
Odsłon: 155
Składniki
Ogórki, pieczarki i obraną cebulę wrzucamy do robota z nożami i rozdrabniamy w drobna kostkę (można to wszystko też pokroić ręcznie).
Do drobno posiekanych pieczarek z ogórkami dodajemy majonez, śmietanę, musztardę oraz doprawiamy do smaku pieprzem, solą i cukrem.
Wszystko dokładnie miksujemy za pomocą tych samych noży robota. Gotowy sos schładzamy. Smacznego !!!
;-D
;-)))
Przepisy Dodatki
Dodatki
Mini beziki
Dodatki
Pasta jajeczna z rzodkiewką
Dodatki
Wędzonka wieprzowa.
Dodatki
Kapusta czerwona zasmażana
Mini beziki
Mini beziki to świetny pomysł, gdy zostaną nam nadprogramowe białka. Łatwo je...
Odsłon: 59
Pasta jajeczna z rzodkiewką
Dziś klasyka. Pasta jajeczna. Bardzo ją lubię. Najlepsza chyba tradycyjna,...
Odsłon: 117