Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezastąpiony do jajek na twardo, pasztetów, wędlin czy pieczonego mięsa. Pyszny, delikatny, lekko kwaskowaty. Bardzo prosty i szybki, a dodaje szyku każdej potrawie.
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6264
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 193
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 149
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 286
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 508
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6264
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 193
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 149
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 286
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 508
Składniki
Ogórki, pieczarki i obraną cebulę wrzucamy do robota z nożami i rozdrabniamy w drobna kostkę (można to wszystko też pokroić ręcznie).
Do drobno posiekanych pieczarek z ogórkami dodajemy majonez, śmietanę, musztardę oraz doprawiamy do smaku pieprzem, solą i cukrem.
Wszystko dokładnie miksujemy za pomocą tych samych noży robota. Gotowy sos schładzamy. Smacznego !!!
;-D
;-)))