Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezastąpiony do jajek na twardo, pasztetów, wędlin czy pieczonego mięsa. Pyszny, delikatny, lekko kwaskowaty. Bardzo prosty i szybki, a dodaje szyku każdej potrawie.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 81
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31241
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 399
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 81
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31241
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 399
Składniki
Ogórki, pieczarki i obraną cebulę wrzucamy do robota z nożami i rozdrabniamy w drobna kostkę (można to wszystko też pokroić ręcznie).
Do drobno posiekanych pieczarek z ogórkami dodajemy majonez, śmietanę, musztardę oraz doprawiamy do smaku pieprzem, solą i cukrem.
Wszystko dokładnie miksujemy za pomocą tych samych noży robota. Gotowy sos schładzamy. Smacznego !!!
;-D
;-)))