Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiązkowy dodatek, którego nie może zabraknąć podczas Wielkanocy. Świetnie podkręca smak pieczonego mięsa, pasztetów, gotowanych na twardo jajek, a nawet śledzi. Można wykorzystać go również na co dzień do kanapek lub burgerów. Sos tatarski jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu, dlatego możecie go zrobić na ostatni moment.
Kuchnia azjatycka od lat zachwyca różnorodnością smaków, intensywnością aroma...
Odsłon: 4128
To ciekawe urozmaicenie mielonych kotletów.
Odsłon: 56
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 560
Pyszna alternatywa dla smażonych w Tłusty Czwartek pączków i faworków. Skórka...
Odsłon: 87
Kuchnia azjatycka od lat zachwyca różnorodnością smaków, intensywnością aroma...
Odsłon: 4128
To ciekawe urozmaicenie mielonych kotletów.
Odsłon: 56
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 560
Pyszna alternatywa dla smażonych w Tłusty Czwartek pączków i faworków. Skórka...
Odsłon: 87
Składniki
Ogórki, grzybki, cebulę i czosnek kroimy w kosteczkę. Zioła drobno siekamy. Składniki przekładamy do miski. Dodajemy kapary, majonez, sok z cytryny i musztardę. Całość doprawiamy solą i pieprzem. Składniki mieszamy.
Sos tatarski podajemy jako dodatek do gotowanych jajek, pieczeni, wędliny, pasztetów, a nawet ryby.