Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiązkowy dodatek, którego nie może zabraknąć podczas Wielkanocy. Świetnie podkręca smak pieczonego mięsa, pasztetów, gotowanych na twardo jajek, a nawet śledzi. Można wykorzystać go również na co dzień do kanapek lub burgerów. Sos tatarski jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu, dlatego możecie go zrobić na ostatni moment.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2422
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1666
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2422
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1666
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Składniki
Ogórki, grzybki, cebulę i czosnek kroimy w kosteczkę. Zioła drobno siekamy. Składniki przekładamy do miski. Dodajemy kapary, majonez, sok z cytryny i musztardę. Całość doprawiamy solą i pieprzem. Składniki mieszamy.
Sos tatarski podajemy jako dodatek do gotowanych jajek, pieczeni, wędliny, pasztetów, a nawet ryby.