Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos wiosenny to pyszny sos czosnkowy z dodatkiem jajek, chrzanu i rzeżuchy. Smakuje ze wszystkim co znajdzie się na świątecznym stole, polecam!
Marchewka z groszkiem zagęszczana zasmażką, lekko słodka to doskonała jarzynk...
Odsłon: 310
Mus z łososia z pesto, z serii nieudanych wyrobów, z pytaniem: co przypomina?
Odsłon: 84
Marchewka z groszkiem zagęszczana zasmażką, lekko słodka to doskonała jarzynk...
Odsłon: 310
Mus z łososia z pesto, z serii nieudanych wyrobów, z pytaniem: co przypomina?
Odsłon: 84
Składniki
Kefir lub jogurt wymieszać z majonezem, dodać ugotowane i pokrojone drobno jajka. Następnie wrzucić posiekany koperek/natkę pietruszki i szczypiorek, dokładnie wymieszać. Na koniec dodać chrzan, czosnek, sok z cytryny, cukier, sól, pieprz, rzeżuchę i wszystko wymieszać, gotowe! Sosem polewać wędliny, szynkę, jajka. Smacznego!