Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos wiosenny to pyszny sos czosnkowy z dodatkiem jajek, chrzanu i rzeżuchy. Smakuje ze wszystkim co znajdzie się na świątecznym stole, polecam!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 579
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11781
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13496
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 579
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11781
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13496
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Składniki
Kefir lub jogurt wymieszać z majonezem, dodać ugotowane i pokrojone drobno jajka. Następnie wrzucić posiekany koperek/natkę pietruszki i szczypiorek, dokładnie wymieszać. Na koniec dodać chrzan, czosnek, sok z cytryny, cukier, sól, pieprz, rzeżuchę i wszystko wymieszać, gotowe! Sosem polewać wędliny, szynkę, jajka. Smacznego!