Do góry

Dodatki Przepis na:

Spaghetti ziemniaczane

Spaghetti ziemniaczane

Autor:

Przepisów i artykułów: 248 Ocena: 1735

Dodano:

Odsłon: 563

Ciekawy pomysł na ziemniaki. Pyszne chrupiące wstążki ziemniaczane świetnie smakują z keczupem lub jako dodatek do dania głównego.
Reklama
Reklama
Spaghetti ziemniaczane

Przygotowanie

  1. Ziemniaki kroimy za pomocą maszynki do krojenia warzyw w spaghetti. Pokrojone ziemniaki dokładanie płuczemy, następnie osuszamy na papierowych ręcznikach.

    Smażymy partiami na rozgrzanym oleju, aż ładnie się zrumienią.

    Podajemy posypane solą i ulubionymi przyprawami. Podajemy tak jak tradycyjne frytki z keczupem/majonezem lub jako dodatek do dania głównego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń