Do góry

Dodatki Przepis na:

Surówka 'biało-czerwona'

Surówka 'biało-czerwona'

Autor:

Przepisów i artykułów: 126 Ocena: 661

Dodano:

Odsłon: 232

Szybka,smaczna i doskonała jako dodatek do mięs.

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Surówka 'biało-czerwona'

Przygotowanie

  1. Kapuste siekam niezbyt drobno.Rzodkiewki kroję w talarki,paprykę w paski.Pomidory parzę i obieram ze skórki,a następnie kroję w dużą kostkę.

  2. Oliwę mieszam z solą i pieprzem i dodaję do warzyw wszystko razem mieszam.Kapusty wcześniej nie solę dzięki temu jest bardziej chrupiąca.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń