Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka,smaczna i doskonała jako dodatek do mięs.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112906
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 209
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 473
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 445
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 803
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112906
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 209
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 473
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 445
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 803
Składniki
Kapuste siekam niezbyt drobno.Rzodkiewki kroję w talarki,paprykę w paski.Pomidory parzę i obieram ze skórki,a następnie kroję w dużą kostkę.
Oliwę mieszam z solą i pieprzem i dodaję do warzyw wszystko razem mieszam.Kapusty wcześniej nie solę dzięki temu jest bardziej chrupiąca.