Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka,smaczna i doskonała jako dodatek do mięs.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Kapuste siekam niezbyt drobno.Rzodkiewki kroję w talarki,paprykę w paski.Pomidory parzę i obieram ze skórki,a następnie kroję w dużą kostkę.
Oliwę mieszam z solą i pieprzem i dodaję do warzyw wszystko razem mieszam.Kapusty wcześniej nie solę dzięki temu jest bardziej chrupiąca.