Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i szybka w przygotowaniu surówka i co najważniejsze przygotujesz ja w zaledwie 15 minut. Smacznego
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10614
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6129
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12994
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10614
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6129
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12994
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4750
Składniki
Kapustę należy drobno poszatkować, cebulę pokroić w kostkę a marchewkę zetrzeć na tarku, dodać tak mniej więcej pół łyżeczki soli i wszystko że sobą wymieszać, następnie odcisnąć z nadmiaru wody. W kubeczku wymieszać oliwę z oliwek z cukrem solą i pieprzem i wlać ocet winny wymieszać i dodać do kapusty. Dodać koperek lub szczypiorek. Smacznego