Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i szybka w przygotowaniu surówka i co najważniejsze przygotujesz ja w zaledwie 15 minut. Smacznego
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 26
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 134
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 26
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 134
Składniki
Kapustę należy drobno poszatkować, cebulę pokroić w kostkę a marchewkę zetrzeć na tarku, dodać tak mniej więcej pół łyżeczki soli i wszystko że sobą wymieszać, następnie odcisnąć z nadmiaru wody. W kubeczku wymieszać oliwę z oliwek z cukrem solą i pieprzem i wlać ocet winny wymieszać i dodać do kapusty. Dodać koperek lub szczypiorek. Smacznego