Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna do obiadulub solo,chrupiąca i zdrowa:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11975
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16523
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11975
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16523
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5322
Składniki
Rzodkiew,gruszkę i marchewkę obrać. Zetrzeć na grubych oczkach tarła. Dać do miseczki,dodać śmietanę,miód,sól,posiekany koperek i sok z cytryny. Wymieszać i odstawić na 10 min.by smaki się przegryzły. Smacznego życzę