Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do drugiego dania
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 1280
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 562
Przepis dnia
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 5446
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 816
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 1280
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 562
Przepis dnia
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 5446
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 816
Składniki
Kapustę oczyściłem z wierzchnich liści, drobno poszatkowałem, usuwając głąb oraz łykowate części liści. Opłukałem ją wrzątkiem i mocno odcisnąłem. Obrane jabłka starłem na tarce, połączyłem z kapustą. Dodałem ocet, olej i goździki, zmiażdżone razem z łyżeczką cukru. Wszystko wymieszałem, doprawiłem do smaku solą, cukrem oraz sokiem z cytryny.