Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty kiszonej dziś trochę w innej wersji z jabłkiem, czerwoną cebulą i natką pietruszki.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 87
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 65
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 87
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 65
Składniki
Kiszoną kapustę lekko odciśnij, cebulę i jabłka obierz i pokrój w drobną kostkę. Wszystko razem wymieszaj, dodaj do smaku cukier, oliwę z oliwek i dopraw świeżo zmielonym pieprzem. Wymieszaj. Dodaj pokrojoną natkę pietruszki.
Surówka idealna do drugiego dania, do różnego rodzaju mięsa i ryby.