Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do drugiego dania.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 932
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13565
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 932
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13565
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować i gotować bez przykrycia z dodatkiem soli. Miękka kapustę odcedzić, jeszcze raz drobno pokroić. Z tłuszczu i mąki zrobić zasmażkę, rozprowadzić mlekiem i mieszając zagotować. Wymieszać z kapustą, doprawić do smaku, raz jeszcze zagotować i podawać do obiadu.