Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do drugiego dania.
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12455
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 878
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12455
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 878
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować i gotować bez przykrycia z dodatkiem soli. Miękka kapustę odcedzić, jeszcze raz drobno pokroić. Z tłuszczu i mąki zrobić zasmażkę, rozprowadzić mlekiem i mieszając zagotować. Wymieszać z kapustą, doprawić do smaku, raz jeszcze zagotować i podawać do obiadu.