Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2146
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 155
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2146
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 155
Składniki
Kapustę poszatkowałem ,dodałem startą na dużych oczkach marchew ,oprószyłem solą i odstawiłem. Pora pokroiłem w piórka ,również oprószyłem solą i odstawiłem na 2 godziny (w tym czasie można przygotowywać danie główne :)). Wodę ,musztardę ,miód ,ocet i oliwę wymieszałem w słoiku. Kapustę osączyłem ,dodałem do niej pora i posiekaną natkę pietruszki ,wlałem sos i dokładnie wymieszałem. Doprawiłem solą i pieprzem ,ponownie wymieszałem. Wstawiłem na 30 min. do lodówki.