Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 108
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10329
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 992
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 108
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10329
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 992
Składniki
Kapustę poszatkowałem ,dodałem startą na dużych oczkach marchew ,oprószyłem solą i odstawiłem. Pora pokroiłem w piórka ,również oprószyłem solą i odstawiłem na 2 godziny (w tym czasie można przygotowywać danie główne :)). Wodę ,musztardę ,miód ,ocet i oliwę wymieszałem w słoiku. Kapustę osączyłem ,dodałem do niej pora i posiekaną natkę pietruszki ,wlałem sos i dokładnie wymieszałem. Doprawiłem solą i pieprzem ,ponownie wymieszałem. Wstawiłem na 30 min. do lodówki.