Prosto ,szybko i smacznie. Dodatek do dań głównych. Wystarczy 5 min i gotowa.
Surówka z kapusty pekińskiej z miodowym dressingiem
Składniki
- mała kapusta pekińska
- Dressing:
- 70 ml oliwy z oliwek
- łyżka musztardy dijon
- łyżeczka octu ryżowego
- 50 ml miodu
- pieprz
Składniki
- mała kapusta pekińska
- Dressing:
- 70 ml oliwy z oliwek
- łyżka musztardy dijon
- łyżeczka octu ryżowego
- 50 ml miodu
- pieprz

Etapy przygotowania
Kapustę szatkujemy. Przygotowujemy dressing. Oliwę ,musztardę ,ocet ,miód dokładnie ze sobą łączymy ,doprawiamy do smaku pieprzem. Dressing wlewamy do kapusty ,mieszamy i odstawiamy na 30 min do lodówki.
Przepis w Waszym wykonaniu (1)


Komentarze do przepisu (1)
Ostatnio komentowane przepisy

Lekka kolacja. Polecam.
- Wielkanoc
- Impreza
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 162

Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 242

Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Spaghetti
- Warzywa
- Papryka
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Oregano
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 4222

Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8740
Ostatnio komentowane przepisy

Lekka kolacja. Polecam.
- Wielkanoc
- Impreza
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 162

Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 242

Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Spaghetti
- Warzywa
- Papryka
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Oregano
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 4222

Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8740



Składniki
- mała kapusta pekińska
- Dressing:
- 70 ml oliwy z oliwek
- łyżka musztardy dijon
- łyżeczka octu ryżowego
- 50 ml miodu
- pieprz
Kapustę szatkujemy. Przygotowujemy dressing. Oliwę ,musztardę ,ocet ,miód dokładnie ze sobą łączymy ,doprawiamy do smaku pieprzem. Dressing wlewamy do kapusty ,mieszamy i odstawiamy na 30 min do lodówki.