Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do dania głównego.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22037
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 68
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 358
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 83
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 141
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22037
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 68
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 358
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 83
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 141
Składniki
Por przekroiłem wzdłuż na pół, i jeszcze raz na pół. Następnie skroiłem na cienkie paseczki. Kapustę i pora przełożyłem do miski. Ugniatałem, by warzywa nieco zmiękły. Lekko posoliłem. Odstawiłem na około 20 minut. Obrane jabłko i marchewkę starłem na dużych oczkach tarki. Połączyłem z kapustą i porem. Dodałem majonez, doprawiłem do smaku solą oraz pieprzem.