Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4362
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26275
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1572
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4362
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26275
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1572
Składniki
Kapustę poszatkować
Marchew obrać, zetrzeć na tarce.
Natkę pietruszki posiekać.
. Kapustę, marchew i posiekaną natkę pietruszki połączyć
W słoiczku wymieszać składniki sosu: olej, ocet, sól, cukier, wodę. Zakręcić, roztrzepać. Gotowym sosem polać kapustę, natkę i marchewkę, wszystko wymieszać a następnie pognieść, tak by kapusta puściła sok. Odstawić na ok. 2-3 godziny.