Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 241
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4573
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2672
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4755
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102243
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 241
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4573
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2672
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4755
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102243
Składniki
Kapustę poszatkować
Marchew obrać, zetrzeć na tarce.
Natkę pietruszki posiekać.
. Kapustę, marchew i posiekaną natkę pietruszki połączyć
W słoiczku wymieszać składniki sosu: olej, ocet, sól, cukier, wodę. Zakręcić, roztrzepać. Gotowym sosem polać kapustę, natkę i marchewkę, wszystko wymieszać a następnie pognieść, tak by kapusta puściła sok. Odstawić na ok. 2-3 godziny.