Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i chrupiącą surówka z marchewki, kukurydzy, papryki czerwonej oraz ogórka zielonego z dodatkiem natki pietruszki to super dodatek do obiadu.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Marchewki obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Kukurydzę odsączyć. Ogórka i paprykę pokroić w drobną kostkę. Pietruszkę posiekać.
Wszystkie warzywa wymieszać ze sobą, dodać sok z cytryny oraz wymieszany majonez ze śmietaną.
Całość wymieszać i doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Surówkę wstaw do lodówki na pół godziny żeby smaki się połączyły a marchewki puściły trochę soku .