Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i chrupiącą surówka z marchewki, kukurydzy, papryki czerwonej oraz ogórka zielonego z dodatkiem natki pietruszki to super dodatek do obiadu.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10429
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12866
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4612
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10429
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12866
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4612
Składniki
Marchewki obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Kukurydzę odsączyć. Ogórka i paprykę pokroić w drobną kostkę. Pietruszkę posiekać.
Wszystkie warzywa wymieszać ze sobą, dodać sok z cytryny oraz wymieszany majonez ze śmietaną.
Całość wymieszać i doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Surówkę wstaw do lodówki na pół godziny żeby smaki się połączyły a marchewki puściły trochę soku .