Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i szybka w przygotowaniu surówka jako dodatek do drugiego dania.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22059
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 93
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 371
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 99
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 155
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22059
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 93
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 371
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 99
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 155
Składniki
Pekinkę umyć, drobno pokroić. Marchewkę, jabłko obrać zetrzeć na tarce o grubszych otworach. Pora pokroić w kostkę. Kukurydzę osączyć z zalewy.
Składniki umieścić w salaterce, skropić sokiem z cytryny, doprawić solą, pieprzem oraz przyprawą do surówek, wymieszać. Na końcu dodać oliwę z oliwek i jeszcze raz wymieszać.