Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i szybka w przygotowaniu surówka jako dodatek do drugiego dania.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
Składniki
Pekinkę umyć, drobno pokroić. Marchewkę, jabłko obrać zetrzeć na tarce o grubszych otworach. Pora pokroić w kostkę. Kukurydzę osączyć z zalewy.
Składniki umieścić w salaterce, skropić sokiem z cytryny, doprawić solą, pieprzem oraz przyprawą do surówek, wymieszać. Na końcu dodać oliwę z oliwek i jeszcze raz wymieszać.