Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z pomidorów z sosem miodowo-musztardowym Świetny dodatek do obiadu lub do dań z grilla. Polecam.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 170
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 283
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 170
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 283
Składniki
Pomidory myjemy, kroimy na pół. Pozbywamy się zielonych części. Następnie kroimy w plastry. Miód, musztardę, olej, przyprawy i zioła dokładnie mieszamy ze sobą. Szczypiorek szatkujemy i dodajemy do pomidorów. Warzywa łączymy z sosem. Dokładnie mieszamy. Podajemy do dań obiadowych, z grilla lub jako przystawkę. Smacznego ;)