Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z pomidorów z sosem miodowo-musztardowym Świetny dodatek do obiadu lub do dań z grilla. Polecam.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1600
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1001
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1600
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1001
Składniki
Pomidory myjemy, kroimy na pół. Pozbywamy się zielonych części. Następnie kroimy w plastry. Miód, musztardę, olej, przyprawy i zioła dokładnie mieszamy ze sobą. Szczypiorek szatkujemy i dodajemy do pomidorów. Warzywa łączymy z sosem. Dokładnie mieszamy. Podajemy do dań obiadowych, z grilla lub jako przystawkę. Smacznego ;)