Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomite połączenie smaków. Słodko - ostry dodatek do dania głównego. Przepis pochodzi z 424. odcinak programu "Ewa gotuje".
Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej. Jabłko umyć, naciąć i też zetrzeć na tych samych oczkach. Skropić sokiem z cytryny. Dorzucić pora pokrojonego w półplasterki.
Majonez wymieszać z jogurtem. Posłodzić miodem. Przyprawić pieprzem i zakwasić sokiem z cytryny. Przelać do surówki. Przykryć i odstawić do chłodu, by składniki się przegryzły.
Szybka sałatka z makaronem w kształcie ryżu, filetem z piersi kurczaka, ogórk...
Odsłon: 8490
Forszmak to rewelacyjny sposób na wykorzystanie wędlin i mięs, które zostały...
Odsłon: 4105
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 438
Kurczak pieczony na puszce piwa to wspaniała propozycja obiadowa dla wszystki...
Odsłon: 998
Młoda kapusta ugotowana na gęsto z pokrojoną marchewką, młodymi ziemniakami,...
Odsłon: 207
Przepis na bardzo szybkie w przygotowaniu ciasto bananowe. Nie ma kto zjeść p...
Odsłon: 186
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 438
Kurczak pieczony na puszce piwa to wspaniała propozycja obiadowa dla wszystki...
Odsłon: 998
Młoda kapusta ugotowana na gęsto z pokrojoną marchewką, młodymi ziemniakami,...
Odsłon: 207
Przepis na bardzo szybkie w przygotowaniu ciasto bananowe. Nie ma kto zjeść p...
Odsłon: 186
Składniki
Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej. Jabłko umyć, naciąć i też zetrzeć na tych samych oczkach. Skropić sokiem z cytryny. Dorzucić pora pokrojonego w półplasterki.
Majonez wymieszać z jogurtem. Posłodzić miodem. Przyprawić pieprzem i zakwasić sokiem z cytryny. Przelać do surówki. Przykryć i odstawić do chłodu, by składniki się przegryzły.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Szaszłyki z pomidorów
Dodatki
Kluski francuskie do zup
Dodatki
Młoda kapusta na słodko. Z delikatną nutą kwaskowości
Dodatki
Aromatyczna marynata do karkówki
Szaszłyki z pomidorów
Grillowanie pomidorów wydobywa z nich całą słodycz i rozpływają się w ustach.
Odsłon: 77
Kluski francuskie do zup
Rosół jadamy zazwyczaj z makaronem, a w moim regionie jada się go nawet chętn...
Odsłon: 174