Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomite połączenie smaków. Słodko - ostry dodatek do dania głównego. Przepis pochodzi z 424. odcinak programu "Ewa gotuje".
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35981
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1304
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1791
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35981
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1304
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1791
        
        
                Składniki
Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej. Jabłko umyć, naciąć i też zetrzeć na tych samych oczkach. Skropić sokiem z cytryny. Dorzucić pora pokrojonego w półplasterki.
Majonez wymieszać z jogurtem. Posłodzić miodem. Przyprawić pieprzem i zakwasić sokiem z cytryny. Przelać do surówki. Przykryć i odstawić do chłodu, by składniki się przegryzły.