Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowanie pomidorów wydobywa z nich całą słodycz i rozpływają się w ustach.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10358
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5961
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10358
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5961
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Składniki
Pomidory trzeba obkroić, tak aby wyszły sześciany, wysmarować w pesto i gotowe. Nadziane na pałeczki bambusowe można dać na grill i grillować do uzyskania pomarańczowego koloru i lekkiego przyrumienienia. Można podawać na zimno i na ciepło. Swoich szaszłyków nie soliłam, ponieważ były dodatkiem do innych bardziej wyrazistych potraw. *pozostałe fragmenty pomidorów podałam w śmietanie z cebulką.
Smacznego :)