Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne chrupiące szparagi w 10 minut.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 108
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4332
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2611
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 108
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4332
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2611
Składniki
Szparagi wrzucamy na rozgrzany olej i dusimy pod przykryciem od czasu do czasu potrząsając. Następnie doprawiamy solą i pieprzem, pod koniec duszenia dodajemy czosnek niedźwiedzi i jeszcze przez moment dusimy. Szparagi mają być chrupiące. Życzę smacznego :)