Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne chrupiące szparagi w 10 minut.
Nie ma to jak maślane ciasteczka - każde z nich kusi swoją słodyczą i rozpływ...
Odsłon: 145
Nasz gulasz hawajski to pyszne, tropikalne danie z nutą słodkości ananasa i a...
Odsłon: 1370
Ostatnio bardzo polubiliśmy domowe pieczywo. Dlatego codziennie eksperymentuj...
Odsłon: 4301
Nie ma to jak maślane ciasteczka - każde z nich kusi swoją słodyczą i rozpływ...
Odsłon: 145
Nasz gulasz hawajski to pyszne, tropikalne danie z nutą słodkości ananasa i a...
Odsłon: 1370
Ostatnio bardzo polubiliśmy domowe pieczywo. Dlatego codziennie eksperymentuj...
Odsłon: 4301
Składniki
Szparagi wrzucamy na rozgrzany olej i dusimy pod przykryciem od czasu do czasu potrząsając. Następnie doprawiamy solą i pieprzem, pod koniec duszenia dodajemy czosnek niedźwiedzi i jeszcze przez moment dusimy. Szparagi mają być chrupiące. Życzę smacznego :)