Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne chrupiące szparagi w 10 minut.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2289
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3340
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1390
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2136
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2289
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3340
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1390
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2136
Składniki
Szparagi wrzucamy na rozgrzany olej i dusimy pod przykryciem od czasu do czasu potrząsając. Następnie doprawiamy solą i pieprzem, pod koniec duszenia dodajemy czosnek niedźwiedzi i jeszcze przez moment dusimy. Szparagi mają być chrupiące. Życzę smacznego :)