Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne chrupiące szparagi w 10 minut.
Szparagi wrzucamy na rozgrzany olej i dusimy pod przykryciem od czasu do czasu potrząsając. Następnie doprawiamy solą i pieprzem, pod koniec duszenia dodajemy czosnek niedźwiedzi i jeszcze przez moment dusimy. Szparagi mają być chrupiące. Życzę smacznego :)
Danie dla miłośników makaronu i szparagów:)
Odsłon: 1675
Prosty deser straciatella z frużeliną czereśniową i owsianymi ciasteczkami to...
Odsłon: 126
Kura + boczek = To jest to! Zapraszam do wypróbowania przepisu!
Odsłon: 159
Może to być dodatek do obiadu lub samodzielne danie. Polecam.
Odsłon: 83
Prosty deser straciatella z frużeliną czereśniową i owsianymi ciasteczkami to...
Odsłon: 126
Kura + boczek = To jest to! Zapraszam do wypróbowania przepisu!
Odsłon: 159
Może to być dodatek do obiadu lub samodzielne danie. Polecam.
Odsłon: 83
Składniki
Szparagi wrzucamy na rozgrzany olej i dusimy pod przykryciem od czasu do czasu potrząsając. Następnie doprawiamy solą i pieprzem, pod koniec duszenia dodajemy czosnek niedźwiedzi i jeszcze przez moment dusimy. Szparagi mają być chrupiące. Życzę smacznego :)
Przepisy Dodatki
Dodatki
Ziemniaczane piwonie
Dodatki
Pasztet wieprzowy.
Dodatki
Chrupiące ziemniaki z piekarnika (bez gotowania)
Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaczane piwonie
Ziemniaczki podane w formie kwiatków.
Odsłon: 15
Pasztet wieprzowy.
Bardzo smaczny pasztet z łopatki wieprzowej.
Odsłon: 271