Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8262
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2838
Polecam.
Odsłon: 1477
Polecam.
Odsłon: 436
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8262
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2838
Polecam.
Odsłon: 1477
Polecam.
Odsłon: 436
Składniki
Szparagi umyłam, odłamałam włókniste końcówki. Szparagi wysmarowałam oliwą i wrzuciłam na ruszt. Gdy były rumiane i szparagi się zazieleniły to znak , ze są gotowe. Można też je usmazyć na pateni grillowej. Gorące szparagi posypałam startym serem. Smacznego :)