Szparagi z grilla
Składniki
- Szparagi zielone pęczek
- Oliwa z oliwek
- Ser parmezan lub inny twardy
Składniki
- Szparagi zielone pęczek
- Oliwa z oliwek
- Ser parmezan lub inny twardy
Etapy przygotowania
Szparagi umyłam, odłamałam włókniste końcówki. Szparagi wysmarowałam oliwą i wrzuciłam na ruszt. Gdy były rumiane i szparagi się zazieleniły to znak , ze są gotowe. Można też je usmazyć na pateni grillowej. Gorące szparagi posypałam startym serem. Smacznego :)
Przepis w Waszym wykonaniu (20)
Komentarze do przepisu (10)
Ostatnio komentowane przepisy
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 1144
Kiedy przejedzą ci się świąteczne makowce i pierniki, pomyśl o lekkim cieście...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Komunia
- Polska
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Przyprawy
- Wanilia
- Ciasta
Odsłon: 1322
Puszysty sernik na spodzie Twix łączy w sobie kremową, delikatną konsystencję...
Odsłon: 593
Ostatnio komentowane przepisy
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 1144
Kiedy przejedzą ci się świąteczne makowce i pierniki, pomyśl o lekkim cieście...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Komunia
- Polska
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Przyprawy
- Wanilia
- Ciasta
Odsłon: 1322
Puszysty sernik na spodzie Twix łączy w sobie kremową, delikatną konsystencję...
Odsłon: 593
Składniki
- Szparagi zielone pęczek
- Oliwa z oliwek
- Ser parmezan lub inny twardy
Szparagi umyłam, odłamałam włókniste końcówki. Szparagi wysmarowałam oliwą i wrzuciłam na ruszt. Gdy były rumiane i szparagi się zazieleniły to znak , ze są gotowe. Można też je usmazyć na pateni grillowej. Gorące szparagi posypałam startym serem. Smacznego :)
Mniam!!!!Sezonie na szparagi trwaj!!:))))
Pyszne.:)
Idealne ;-D
jem oczami :)
Proste a jakże smaczne ,pyszności:)