Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Składniki
Szparagi umyłam, odłamałam włókniste końcówki. Szparagi wysmarowałam oliwą i wrzuciłam na ruszt. Gdy były rumiane i szparagi się zazieleniły to znak , ze są gotowe. Można też je usmazyć na pateni grillowej. Gorące szparagi posypałam startym serem. Smacznego :)