Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 315
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 165
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 392
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1571
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 315
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 165
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 392
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1571
Składniki
Szparagi umyłam, odłamałam włókniste końcówki. Szparagi wysmarowałam oliwą i wrzuciłam na ruszt. Gdy były rumiane i szparagi się zazieleniły to znak , ze są gotowe. Można też je usmazyć na pateni grillowej. Gorące szparagi posypałam startym serem. Smacznego :)