Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa gotowa w zaledwie 5 minut! Klasyczną "awanturkę" robi się bez użycia blendera, jednak chcąc przyspieszyć i ułatwić przygotowanie pasty, sięgnęliśmy po ten sprzęt.
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 2336
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 1624
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 4789
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 2336
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 1624
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 4789
Składniki
Makrelę obierz ze skóry i dokładnie oddziel mięso od ości.
Cebulę przekrój na mniejsze kawałki.
Do blendera wrzuć wszystkie składniki prócz natki pietruszki. Dodaj przyprawy i zmiksuj na gładką masę.
Tak powstałą pastą smaruj kromki i dekoruj listkami pietruszki.