Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa gotowa w zaledwie 5 minut! Klasyczną "awanturkę" robi się bez użycia blendera, jednak chcąc przyspieszyć i ułatwić przygotowanie pasty, sięgnęliśmy po ten sprzęt.
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 44
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 662
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 44
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 662
Składniki
Makrelę obierz ze skóry i dokładnie oddziel mięso od ości.
Cebulę przekrój na mniejsze kawałki.
Do blendera wrzuć wszystkie składniki prócz natki pietruszki. Dodaj przyprawy i zmiksuj na gładką masę.
Tak powstałą pastą smaruj kromki i dekoruj listkami pietruszki.