Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz do porannej owsianki lub cieplutkiej bagietki, albo do gofrów z bitą śmietaną...
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 45
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 116
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 35
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 45
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 116
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 35
Składniki
1. Truskawki, cukier oraz wodę różaną przełóż do rondelka. 2. Przykryj pokrywką i podgrzewaj na małym ogniu około 10 minut, aż do całkowitego rozmrożenia owoców. 3. Odlej z rondelka około 1/3 szklanki soku z owoców i rozprowadź w nim skrobię ziemniaczaną. 4. Wymieszaj z owocami i zagotuj. 5. Odstaw z ognia i gotowe. 6. Smacznego.