Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz do porannej owsianki lub cieplutkiej bagietki, albo do gofrów z bitą śmietaną...
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1554
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1413
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 299
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1554
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1413
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 299
Składniki
1. Truskawki, cukier oraz wodę różaną przełóż do rondelka. 2. Przykryj pokrywką i podgrzewaj na małym ogniu około 10 minut, aż do całkowitego rozmrożenia owoców. 3. Odlej z rondelka około 1/3 szklanki soku z owoców i rozprowadź w nim skrobię ziemniaczaną. 4. Wymieszaj z owocami i zagotuj. 5. Odstaw z ognia i gotowe. 6. Smacznego.