Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz do porannej owsianki lub cieplutkiej bagietki, albo do gofrów z bitą śmietaną...
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 781
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 781
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
1. Truskawki, cukier oraz wodę różaną przełóż do rondelka. 2. Przykryj pokrywką i podgrzewaj na małym ogniu około 10 minut, aż do całkowitego rozmrożenia owoców. 3. Odlej z rondelka około 1/3 szklanki soku z owoców i rozprowadź w nim skrobię ziemniaczaną. 4. Wymieszaj z owocami i zagotuj. 5. Odstaw z ognia i gotowe. 6. Smacznego.