Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowy w pełni. Obok moich propozycji na mięsa, kiełbasy i szaszłyki i.t.p. dziś kilka propozycji dipów do potraw z grilla.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1222
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 163
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1222
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 163
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Składniki
DIP 1000 WYSP Mieszam ze sobą majonez (1 łyżka), ketchup (1 łyżka), musztardę sarepską (1 łyżeczka). Opcjonalnie dodaję suszone pomidory.
DIP MIODOWO-MUSZTARDOWY Mieszam ze sobą miód i musztardę sarepską w równych proporcjach.
SALSA OSTRA Papryczki chilli (ok. 6 szt.) i cebulę ( 1szt.) kroję w kostkę, dodaję koncentrat pomidorowy lub przecier (2-3 łyżeczki) i ketchup łagodny lub ziołowy (2-3 łyżeczki) – zapraszam do mojego przepisu Salsa ostra.