Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowy w pełni. Obok moich propozycji na mięsa, kiełbasy i szaszłyki i.t.p. dziś kilka propozycji dipów do potraw z grilla.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15874
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4809
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 554
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15874
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4809
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 554
Składniki
DIP 1000 WYSP Mieszam ze sobą majonez (1 łyżka), ketchup (1 łyżka), musztardę sarepską (1 łyżeczka). Opcjonalnie dodaję suszone pomidory.
DIP MIODOWO-MUSZTARDOWY Mieszam ze sobą miód i musztardę sarepską w równych proporcjach.
SALSA OSTRA Papryczki chilli (ok. 6 szt.) i cebulę ( 1szt.) kroję w kostkę, dodaję koncentrat pomidorowy lub przecier (2-3 łyżeczki) i ketchup łagodny lub ziołowy (2-3 łyżeczki) – zapraszam do mojego przepisu Salsa ostra.