Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe , dosmakowane , doprawione wedle własnych uznań . Aromatyczny i zdrowy .
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8352
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 482
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8352
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 482
Składniki
Jogurt wlewamy do głębokiej miseczki . Ogórki myjemy osuszamy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach razem ze skórką . Czosnek natomiast obieramy i przeciskamy przez praskę lub drobno siekamy . Ogórki i czosnek dodajemy do jogurtu . Dodajemy również majonez i oliwę z oliwek. Mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem mielonym.