Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzony boczek ugotowany z dodatkiem przypraw jest bardzo smacznym dodatkiem do pieczywa.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11026
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11026
Składniki
Boczek włożyć do garnka, zalać wodą, dodać liście laurowe, angielskie ziele i ziarna jałowca. (Gdy boczek jest mało słony dodać soli do wody). Gotować na wolnym ogniu do miękkości.
Ugotowany boczek wyłożyć na talerz, oprószyć mieloną, wędzoną papryką, schłodzić.