Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania tego sosu należy używać produktów najlepszego gatunku, wówczas nasza potrawa jest wyjątkowa. Taki winegret możesz użyć np. do sałatki greckiej. Zapraszam na film
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 91
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 25
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 91
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 25
Składniki
Najpierw rozpuścić sól w cytrynie mieszając trzepaczką następnie popieprzyć i stopniowo wlewać olej ciągle trzepać trzepaczką do momentu połączenia się składników, musi nam powstać taki kremowy sos. Przygotowanie tego sosu możemy zrobić w słoiczku. Tak przygotowany sos przechowujemy w lodówce ,przed użyciem wciągamy kilka minut następnie potrząsamy słoiczkiem i polewamy potrawę. Na więcej przepisow zapraszam na mój profil lub na Youtube kanał -Mangiare u Ewki Zapraszam na filmik