Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty w wykonaniu winegret idealny do naszych surówek i mięs grillowanych. Możesz go zrobic więcej i przechowywać w lodówce. Na więcej przepisów zapraszam na mój profil i kanal na Youtube Mangiare u Ewki
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 392
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7815
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13420
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2689
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 392
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7815
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13420
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2689
Składniki
Czosnek zmiażdżyć w moździerzu i utrzeć z sola , przełożyć do miseczki dodać ocet i zamieszać łyżką lub trzepaczką ,aby sól się rozpuściła. Następnie stale mieszając wlewać oliwę. Doprawić do smaku pieprzem. Przepisy na inne winegret znajdziesz na moim profilu . Zapraszam też do mojej kuchni włoskiej na mój kanal na Youtube -Mangiare u Ewki