Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty w wykonaniu winegret idealny do naszych surówek i mięs grillowanych. Możesz go zrobic więcej i przechowywać w lodówce. Na więcej przepisów zapraszam na mój profil i kanal na Youtube Mangiare u Ewki
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7785
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2940
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 577
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7785
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2940
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 577
Składniki
Czosnek zmiażdżyć w moździerzu i utrzeć z sola , przełożyć do miseczki dodać ocet i zamieszać łyżką lub trzepaczką ,aby sól się rozpuściła. Następnie stale mieszając wlewać oliwę. Doprawić do smaku pieprzem. Przepisy na inne winegret znajdziesz na moim profilu . Zapraszam też do mojej kuchni włoskiej na mój kanal na Youtube -Mangiare u Ewki