Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaki, jako dodatek do mięsa z serkiem.
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1098
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5805
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1196
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1098
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5805
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1196
Składniki
1. Ziemniaki obieramy , kroimy w plastry i gotujemy w osolonej wodzie na pół twardo.
2.Po ugotowaniu układamy jedną warstwę w naczyniu żaroodpornym.
3. Na ziemniakach połowę serka pokrojonego w plasterki.
4. Następnie drugą połowę ziemniaków.
5. Ponownie serek.
6. Jajka rozkłócić z mlekiem.
7. Doprawiać solą, pieprzem oraz gałką muszkatołową.
8. Polać ziemniaki sosem.
9. Zapiekać 20 minut w 180 ̊C. 10. Ziemniaki gotowe. 11. Smacznego.