Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaki, jako dodatek do mięsa z serkiem.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10417
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336756
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4302
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423670
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10417
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336756
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4302
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423670
Składniki
1. Ziemniaki obieramy , kroimy w plastry i gotujemy w osolonej wodzie na pół twardo.
2.Po ugotowaniu układamy jedną warstwę w naczyniu żaroodpornym.
3. Na ziemniakach połowę serka pokrojonego w plasterki.
4. Następnie drugą połowę ziemniaków.
5. Ponownie serek.
6. Jajka rozkłócić z mlekiem.
7. Doprawiać solą, pieprzem oraz gałką muszkatołową.
8. Polać ziemniaki sosem.
9. Zapiekać 20 minut w 180 ̊C. 10. Ziemniaki gotowe. 11. Smacznego.