Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczne i pyszne, doskonałe do mięs i sałat.
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5838
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 342
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 555
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 743
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1175
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5838
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 342
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 555
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 743
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1175
Składniki
1. Umyte ziemniaki obierz i pokrój na łódeczki. 2. Ugotuj na pół-twardo w osolonej wodzie. 3. Odcedź i przełóż do żaroodpornego naczynia. 4. Wymieszaj dokładnie z olejem i majerankiem, dodaj gałązki rozmarynu oraz nieobrane główki czosnku przekrojowe w poprzek na pół. 5. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 200°C + termoobieg na około 30-40 minut, aż się zrumienią i będą chrupiące. 6. Smacznego :-)