Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczne i pyszne, doskonałe do mięs i sałat.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35705
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6013
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35705
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6013
        
        
                Składniki
1. Umyte ziemniaki obierz i pokrój na łódeczki. 2. Ugotuj na pół-twardo w osolonej wodzie. 3. Odcedź i przełóż do żaroodpornego naczynia. 4. Wymieszaj dokładnie z olejem i majerankiem, dodaj gałązki rozmarynu oraz nieobrane główki czosnku przekrojowe w poprzek na pół. 5. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 200°C + termoobieg na około 30-40 minut, aż się zrumienią i będą chrupiące. 6. Smacznego :-)