Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczne i pyszne, doskonałe do mięs i sałat.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2718
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 710
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2718
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 710
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Składniki
1. Umyte ziemniaki obierz i pokrój na łódeczki. 2. Ugotuj na pół-twardo w osolonej wodzie. 3. Odcedź i przełóż do żaroodpornego naczynia. 4. Wymieszaj dokładnie z olejem i majerankiem, dodaj gałązki rozmarynu oraz nieobrane główki czosnku przekrojowe w poprzek na pół. 5. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 200°C + termoobieg na około 30-40 minut, aż się zrumienią i będą chrupiące. 6. Smacznego :-)