Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone ziemniaki z ziołami prowansalskimi.
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 32
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 56
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 52
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2579
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 32
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 56
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 52
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2579
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w średniej wielkości kostkę. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Skropić oliwą. Posypać ziołami prowansalskimi, papryką i solą. Dorzucić czosnek, wymieszać i na ½ godziny wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C.