Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli czosnku:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34098
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1249
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113559
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34098
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1249
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113559
Składniki
Ziemniaki obrać, umyć, wielokrotnie równolegle ponacinać. Ułożyć w wysmarowanej tłuszczem formie, posypać przyprawami, podlać rosołem.
Ziemniaki przykryć folią aluminiową. Piec około godziny w piekarniku nagrzanym do 180 stopniu
Czosnek obrać, pokroić w plasterki i posypać nim gorące ziemniaki. Zapiekać jeszcze 15 minut bez przykrycia