Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli czosnku:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1733
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19583
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2072
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1733
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19583
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2072
Składniki
Ziemniaki obrać, umyć, wielokrotnie równolegle ponacinać. Ułożyć w wysmarowanej tłuszczem formie, posypać przyprawami, podlać rosołem.
Ziemniaki przykryć folią aluminiową. Piec około godziny w piekarniku nagrzanym do 180 stopniu
Czosnek obrać, pokroić w plasterki i posypać nim gorące ziemniaki. Zapiekać jeszcze 15 minut bez przykrycia