Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12001
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 138
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8818
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155469
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1193
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12001
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 138
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8818
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155469
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1193
Składniki
Wiśnie umyć i wydrylować, ogórka obrać ze skóry ( ja nie obierałam mam go z własnego ogródka) i pokroić na mniejsze kawałki. Dodać kilka liści mięty. Całość zmiksować blenderem. Dodać miód, wymieszać i nalać do szklanek. Wstawić do lodówki.
Można dodać trochę wody mineralnej gdyż jest to dość gęste. Ja użyłam 2 kostki lodu na szklankę i też było super.