Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10096
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 884
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 220
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10096
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 884
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 220
Składniki
Zagotuj 1 l wody, dodaj 40 dag przebranego agrestu i 2 pokrojone jabłka oraz skórkę zdjętą z 1 cytryny. Zagotuj.
zestaw z ognia. Trzymaj pod przykryciem 40 min.
Następnie napój dopraw 130 ml syropu miętowego i cukrem.
Wlewaj do szklaneczek wypełnionych lodem. Udekoruj listkami mięty lub melisy.