Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Okres zimowy bez aromatycznego grzanca, to jak Boze Narodzenie bez sniegu.. Dobre czerwone wino, pomarancze, jablka i specjalna mieszanka przypraw.... i zima moze nadchodzic...
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4803
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9144
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4803
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9144
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
Wszystkie skladniki (jablka i pomarancze pokrojone w plastry) podgrzewac pod przykryciem na wolnym ogniu ok. 15 min nie dopuszczajac do zagotowania. Nastepnie wylaczyc ogien i nadal pod przykryciem (!) odstawic na jakis czas, az grzaniec nabierze aromatu. Im dluzej, tym lepszy aromat...
Podawac dowolnie ozdobiony.