Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taka wariacja na temat czekolady - coś pomiędzy kakao, budyniem a czekoladą.
Super propozycja na kolację, do pracy lub na różne inne okazje.
Odsłon: 4769
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 3723
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1418
Świąteczne smaki.
Odsłon: 34
Super propozycja na kolację, do pracy lub na różne inne okazje.
Odsłon: 4769
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 3723
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1418
Świąteczne smaki.
Odsłon: 34
Składniki
150 ml mleka podgrzałam razem z łyżką śmietanki 30%, 3 kroplami aromatu rumowego, 2 łyżeczkami cukru i 1 łyżeczką cukru wanilinowego. W kubeczku wymieszałam 100 ml mleka, 1/4 budyniu czekoladowego z cukrem (około 15 g) i 2 czubatymi łyżeczkami kakao. Kiedy mleko się zagotowało, wlałam mieszankę z kubeczka. Dodałam łyżeczkę masła i gotowałam około 2 minut.