Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Jabłka obrać ze skórki, pokroić w kostki i usmażyć na patelni.
Owoce zblendować na mus, dodać orzechy i wymieszać.
Kawę zaparzyć w szklance.
Na dno szklanki wlać miód i mus z orzechami.
Podgrzać mleko, ubić trzepaczką dużo piany. Wlać do szklanki.
Kawę delikatnie wlać po ściance szklanki tak aby utworzyły się warstwy. Całość posypać odrobiną cynamonu.