Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W chłodny dzień można sobie zaserwować taki "rozgrzewacz".Do tego można podać morelowo-migdałowe mini babeczki i mamy mini romantyczną kolację:)źródło:Anna Olson
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 175
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2843
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 175
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2843
Składniki
Do rondelka wlać mleko i wrzucić laski cynamonu,podgrzewać na średnim ogniu,aż mleko będzie ciepłe,mieszając od czasu do czasu.
Dodać czekoladę i brązowy cukier,mieszać,aż się stopi i będzie gładkie.
Wlać ekstrakt z wanilii i mięty,usunąć cynamon i przelać do kubków.