Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo intensywna w smaku kawa z duża ilością pianki/kremu kawowego. Można pić zarówno na ciepło jak i na zimno. Osobiście wole wersję na ciepło wtedy lepiej krem kawowy łączy się z mlekiem. Dla dzieci użyć np. kawy Inki Nazwa pochodzi od Dalgona koreańskiego słodkiego cukru, który jest podobny w smaku i wyglądzie do powstałej pianki
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1045
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 976
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12872
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1045
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 976
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12872
Składniki
Kawę oraz cukier zalec łyżką gorącej wody, dokładnie wymieszać, następnie za pomocą mikser wszystko dokładnie miksować około 3 minut. Powstanie krem kawowy, który należy wyłożyć na mleko i gotowe . Smacznego :)