Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo intensywna w smaku kawa z duża ilością pianki/kremu kawowego. Można pić zarówno na ciepło jak i na zimno. Osobiście wole wersję na ciepło wtedy lepiej krem kawowy łączy się z mlekiem. Dla dzieci użyć np. kawy Inki Nazwa pochodzi od Dalgona koreańskiego słodkiego cukru, który jest podobny w smaku i wyglądzie do powstałej pianki
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1119
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8757
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3142
Polecam.
Odsłon: 1946
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1119
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8757
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3142
Polecam.
Odsłon: 1946
Składniki
Kawę oraz cukier zalec łyżką gorącej wody, dokładnie wymieszać, następnie za pomocą mikser wszystko dokładnie miksować około 3 minut. Powstanie krem kawowy, który należy wyłożyć na mleko i gotowe . Smacznego :)