Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo intensywna w smaku kawa z duża ilością pianki/kremu kawowego. Można pić zarówno na ciepło jak i na zimno. Osobiście wole wersję na ciepło wtedy lepiej krem kawowy łączy się z mlekiem. Dla dzieci użyć np. kawy Inki Nazwa pochodzi od Dalgona koreańskiego słodkiego cukru, który jest podobny w smaku i wyglądzie do powstałej pianki
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 307
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 162
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 389
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1569
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 307
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 162
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 389
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1569
Składniki
Kawę oraz cukier zalec łyżką gorącej wody, dokładnie wymieszać, następnie za pomocą mikser wszystko dokładnie miksować około 3 minut. Powstanie krem kawowy, który należy wyłożyć na mleko i gotowe . Smacznego :)