Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo intensywna w smaku kawa z duża ilością pianki/kremu kawowego. Można pić zarówno na ciepło jak i na zimno. Osobiście wole wersję na ciepło wtedy lepiej krem kawowy łączy się z mlekiem. Dla dzieci użyć np. kawy Inki Nazwa pochodzi od Dalgona koreańskiego słodkiego cukru, który jest podobny w smaku i wyglądzie do powstałej pianki
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3764
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2125
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5575
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5585
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3764
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2125
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5575
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5585
Składniki
Kawę oraz cukier zalec łyżką gorącej wody, dokładnie wymieszać, następnie za pomocą mikser wszystko dokładnie miksować około 3 minut. Powstanie krem kawowy, który należy wyłożyć na mleko i gotowe . Smacznego :)