Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8082
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2749
Polecam.
Odsłon: 1311
Polecam.
Odsłon: 396
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8082
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2749
Polecam.
Odsłon: 1311
Polecam.
Odsłon: 396
Składniki
Kawę z cukrem (ja słodzę 1,5 łyżeczki jeśli ktoś słodzi więcej dajemy więcej) rozpuścić w 2,5 łyżki wody gotowanej wymiksować jednym "wiertłem" na puszysta masę następnie wlać gorącą wodę po szklance i zagrzane mleko, na to położyć bitą śmietanę i zetrzeć czekoladę. Można też zastąpić rodzynkami lub cynamonem.
Bita śmietana może być kupna, ja osobiście robię sama ze śmietany 30% i odrobiny cukru pudru.
Smacznego!