Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Slodycz, nutka pikanterii - czegoż chcieć wiecej....
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 928
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 928
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Składniki
W rondelku podgrzewać mleko i śmietankę z wyłuskanymi ziarnami wanilli. Powoli doprowadzić do wrzenia. Wrzucić drobno posiekaną czekoladę. Wymieszać tak by wszystkie składniki połączyły się w jednolitą konsystencję. Posypać szczyptą chilli. SMACZNEGO.