Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedno z moich ulubionych połączeń, które doskonale rozgrzewa nawet w pochmurne dni. Pobudzi i doda energii. Pycha.
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 304
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 59
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 50
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 304
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 59
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 50
Składniki
Mleko z cukrem zagotowujemy. Dodajemy cynamon. Mieszamy. Czekoladę kroimy na drobne kawałki. Do gotującego się mleka dodajemy drobną czekoladę. Mieszamy do momentu rozpuszczenia się czekolady. Krótko zagotowujemy. Gotową czekoladę przelewamy do kubków. Dekorujemy cynamonem. Mieszamy. Gotowe.