Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden ze sposobów podania orzeźwiającej herbaty. Na upalne dni jak znalazł.
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 53
Pierniczki to smak i aromat świąt A takie nadziewane powidłami i oblane deli...
Odsłon: 172
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1605
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 53
Pierniczki to smak i aromat świąt A takie nadziewane powidłami i oblane deli...
Odsłon: 172
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1605
Składniki
Herbatę zalać 300 ml wrzątku, po 5 minutach przecedzić, wystudzić. Plastry ananasa pokroić na ćwiartki, wrzucić do wysokich szklanek, zalać sokiem ananasowym (pół szklanki na jedną porcję). Następnie wlać herbatę i rum (20 ml do każdej szklanki). Uwaga: Z podanych proporcji uzyskujemy dwie szklanki herbaty z rumem.