Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden ze sposobów podania orzeźwiającej herbaty. Na upalne dni jak znalazł.
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 63
Kurczak w sosie paprykowym to aromatyczne, pełne smaku danie – w sam raz na o...
Odsłon: 1484
Szukasz pomysłu na wyjątkowy, a jednocześnie prosty w przygotowaniu obiad? Ud...
Odsłon: 1264
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 63
Kurczak w sosie paprykowym to aromatyczne, pełne smaku danie – w sam raz na o...
Odsłon: 1484
Szukasz pomysłu na wyjątkowy, a jednocześnie prosty w przygotowaniu obiad? Ud...
Odsłon: 1264
Składniki
Herbatę zalać 300 ml wrzątku, po 5 minutach przecedzić, wystudzić. Plastry ananasa pokroić na ćwiartki, wrzucić do wysokich szklanek, zalać sokiem ananasowym (pół szklanki na jedną porcję). Następnie wlać herbatę i rum (20 ml do każdej szklanki). Uwaga: Z podanych proporcji uzyskujemy dwie szklanki herbaty z rumem.