Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1458
Polecam.
Odsłon: 241
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 55
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 253
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1458
Polecam.
Odsłon: 241
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 55
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 253
Składniki
W szklanicy barmańskiej przez 15 sekund mieszać syrop cukrowy, Angostura Bitters, wyciśniętą skórkę pomarańczy, kostkę lodu i 10 ml whiskey. Dwa razy dolać po 10 ml whiskey, dołożyć lodu i dalej mieszać. Przecedzić do kieliszka, wycisnąć i wrzucić skórkę pomarańczy.