Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie, szybkie, rozgrzewające
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 302
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 709
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 722
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 30
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 302
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 709
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 722
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 30
Składniki
Zagotować i spienić mleko. W tym czasie zaparzyć kawę. Na dno szklanki włożyć łyżeczkę miodu. Wlać połowę mleka. Następnie po brzegu szklanki powoli wlewać zaparzoną kawę, bez fusów :) Dolać resztę mleka, wraz z pianką. Górę posypać cynamonem i SMACZNEGO