Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczna, poprawiajaca humor w jesienne popołudnia czy wieczory :-)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8308
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 464
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8308
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 464
Składniki
Do rondelka wlać wodę, wsypać kawę, kakao i cynamon. zagotowac i gotowac na małym ogniu kilka minut. Mozna dodać miód do smaku. Przecedzić przez sitko do szklanek, wlac mleko (opcjonalnie) Smacznego :-)